HSS

Foreninger

Kunne du tenkt deg å lede en forening?

Flere av HSS’s tidligere foreninger venter på nye, entusiastiske ledere.

Bli med i en av våre aktive foreninger eller start din egen reise med HSS!

⚽ HSS Fotball

Er du en fotball-entusiast eller nysgjerrig på å prøve noe nytt? Bli med i vår Facebook-gruppe! Vi har ukentlige treninger, og fotball er et av våre mest populære tilbud. Perfekt for deg som vil ha en aktiv pause fra studiene!

🎲 HSS Brettspill

Uansett om du er en erfaren brettspiller eller bare leter etter et sted å slappe av og ha det gøy, har vi noe for deg. Brettspillklubben møtes hver uke, og vi har masse spill som passer for enhver.                          

🎮 HSS Spillutvikling

Bli med i spillutviklingsklubben! Uansett hvor mye (eller lite) erfaring du har, er dette stedet for å utvikle ferdighetene dine og jobbe med spennende prosjekter i et vennlig og støttende miljø.                                      

🏐 HSS Volleyball

Er du en volleyball-entusiast eller nysgjerrig på å prøve noe nytt? Bli med i vår Facebook-gruppe! Vi har ukentlige treninger, og volleyball er et av våre heteste tilbud. Perfekt for deg som vil ha en aktiv pause fra studiene! 

Vil du være en leder? Å lede en forening gir deg ikke bare muligheten til å fremme din lidenskap, men det bygger også verdifulle ferdigheter som kan brukes i din fremtidige karriere.

Visste du at HSS tidligere har hatt foreninger som nå søker nye entusiastiske ledere? Det er enkelt å gjenopplive dem!

Tidligere foreninger:

  • HSS Fotball
  • HSS Tur og Friluftsliv

🔥 Bli med på eventyret med HSS: Uansett om du ønsker å dykke dypt inn i en eksisterende interesse eller utforske noe helt nytt, har HSS en forening for deg. Bli med i en av våre aktive foreninger, eller bane vei for din egen. Ditt studentliv er hva du gjør det til – gjør det minneverdig med HSS!

🌟 Gjenoppliv en Tidligere Forening: Har du hørt om våre tidligere foreninger? HSS Fotball og HSS Tur og Friluftsliv venter på nye ledere som deg! Hvis du har lidenskapen, har vi verktøyene og støtten for å hjelpe deg gjenopplive dem.